Zamislite mjesto na kojem se čovjek može istinski odmoriti od svakodnevnih obaveza, napuniti baterije, zaboraviti na tekuće brige i pokloniti sebi trenutke za pamćenje. To mjesto zaista postoji, a nalazi se nekoliko kilometara od jadranske obale, u sjevernom dijelu Istre. Istra je prepuna mjesta za rekreaciju, opuštanje, zabavu i uživanje, ali Brtonigla je istinski raj za hedoniste koji objedinjuješarm malog mjesta u kojem nema prometne buke, vrhunsku gastronomiju i mogućnosti za rekreaciju. Naime, u Brtonigli i okolici nalaze se neki od najpoznatijih istarskih, odnosno hrvatskih, proizvođača vina i maslinovog ulja. Geografska pozicija daje izvrsne uvjete za rast i plodnost vinove loze i nasada maslina, a ljubav i strast lokalnih majstora vinara i maslinara pretaču se u ponajbolje proizvode koji svoje mjesto nalaze na stolovima diljem Istre i šire.

Sve to poziva na jedan prekrasan i opušten odmor u Brtonigli, a mi iz obiteljskog hotela San Rocco znamo da vam možemo ponuditi to i mnogo više. San Rocco je oaza mira za svakoga tko želi kvalitetan odmor. Pri uređenju interijera inspiracija nam je bila istarska i obiteljska tradicija, a u našim restoranima San Rocco i Primizia vodili smo se za kulturom sporog uživanja u vrhunski pripremljenoj hrani. Na taj način možete uključiti sva vaša osjetila i usporiti svoj životni tempo barem za vrijeme boravka u ovom šaramantnom mjestašcu.

Tišinu i mir hotela možete vrlo brzo zamijeniti za veseli žamor prijateljskog okupljanja u centru Brtonigle od kojeg vas dijeli kratka šetnja od samo nekoliko minuta. Možda će vam više odgovarati romantična šetnja u dvoje u sumrak koji otkriva nebo u bezbrojnim nijansama narančaste, ljubičaste i plave boje. Volite li pak nešto aktivniji odmor, u neposrednoj blizini Brtonigle nalazi se biciklistička staza Parenzana kojom možete krenuti sjeverno ili južno. Kojim god smjerom krenuli, istarska priroda, vinogradi i maslinici neće vas ostaviti ravnodušnima. Nakon cjelodnevnog bicikliranja, aktivnosti na moru ili pak obilaženja drugih gradova, budite sigurni da će vas vaša oaza mira u Brtonigli i dalje čekati, a osoblje hotela San Rocco s radošću će vam pripremiti ukusnu večeru i bocu okrepljujućeg vina. Možda ćete žudjeti za masažom ili nekim drugim welness tretmanom koje također nudimo u prostorima našeg hotela.

Dobrodošli u idealnu oazu za odmor, rekraciju i hedonizam. Brtonigla i San Rocco čekaju vas u bilo koje doba godine garantirajući vam trenutke za pamćenje.