U Brtonigli, nadaleko poznatoj gurmanskoj destinaciji istarskog poluotoka, sredinom veljače će se održati 6. po redu izdanje Choco & Wine festivala. Ovo sada već tradicionalno dvodnevno događanje ponovno će očarati sve zaljubljenike u čokoladu i vino, osobito one koji vole uživati u novim i netipičnim okusima.

Posjetitelji će tako tijekom vikenda, 17. i 18. veljače, imati priliku počastiti svoje nepce brojnim novitetima kada je u pitanju sljubljivanje čokolade i vina, a osim degustacija u uređenom i toplom šatoru na glavnom gradskom trgu, posjetitelji će moći uživati i u raznim dodatnim sadržajima i aktivnostima.

Za ugodnu i veselu atmosferu pobrinut će se glazbeni sastav Febra, a svim sportašima, bilo rekreativcima, amaterima ili pak profesionalcima svakako će biti zanimljiv i „Brtonigla Adventure Trek“ koji će se održati u organizaciji udruge „Trickeri“ iz Pazina, a koji svake godine privuče brojne sudionike kako iz Hrvatske, tako i iz susjednih zemalja.

Isto tako, posjetiti Brtoniglu, a ne iskusiti čari lokalne gastronomije bio bi uistinu grijeh, stoga vas pozivamo da svoj doživljaj Choco & Wine festivala upotpunite specijalitetima i delicijama moderne istarske kuhinje koju za vas spremamo u San Rocco restoranu, u sklopu obiteljskog hotela.

Doživite Istru u njenom najboljem, festivalskom ruhu  – posjetite Brtoniglu, uživajte u čokoladnim i vinskim avanturama te se počastite neodoljivim okusima San Rocco kuhinje.