Kraj godine uvijek je najbolje vrijeme za proslave i dobru zabavu. Jedni žele proslaviti svoj uspjeh i počastiti svoje poslovne partnere jedinstvenim doživljajem, a drugi jednostavno vole blagdansku atmosferu prenijeti na sasvim jednu novu razinu, okupiti prijatelje i obitelj na jedno mjesto i uživati u božićnom duhu zajedno.

San Rocco, najbolji mali obiteljski heritage hotel u Hrvatskoj pet godina za redom, nudi vam posebnu priliku da organizirate uistinu nezaboravan i uzbudljiv blagdanski domjenak. Sve što morate učiniti je izraziti svoje želje i potrebe, a naš će se iskusni i profesionalni tim pobrinuti za sve ostalo.

Osim posebno uređenog interijera i besprijekorne usluge, u sklopu hotela također se nalazi i gourmet restoran koji će širokim izborom kreativnih i ukusnih specijaliteta i delicija savršeno upotpuniti vaš domjenak. Naš menu inspiriran je tradicionalnom istarskom kuhinjom, a jela pripremljena od strane uglednih chefova, i to koristeći isključivo visokokvalitetne namirnice i domaće proizvode.

Ako želite impresionirati svoje goste i pružiti im poseban osjećaj luksuza i ekstravagancije, San Rocco heritage hotel je definitivno destinacija koju biste trebali uzeti u obzir. Za sve vaše rezervacije i dodatne informacije kontaktirajte nas na info@san-rocco.hr ili pozivom na +385 (0) 52 725 000.

San Rocco tim želi vam ugodne i sretne blagdane!