Online rezervacija

Enogastronomija bez granica u San Roccu

Održala se u San Roccu večer posvećena enogastronomiji gdje su medijima i ljubiteljima dobre hrane i vina predstavljene delicije restorana San Rocco i konobe Morgan te vina vinarija Clai, Coronica, Rojac i Zidarich.

«Željeli smo se zahvaliti predstavnicima medija i eno-gastro stručnjacima na bezrezervnoj pruženoj podršci zahvaljujući kojoj je, zajedno sa niz drugih faktora, naš trud odnosno naš proizvod postao prepoznatljiv i prihvaćen od strane sve zahtjevnijeg tržišta» rekao je Fernetich. Extra djevičansko ulje koje je pratilo sva jela u toku večere ulje je kuće San Rocco te je na manifestaciji OLEUM OLIVARUM osvojio zlatnu medalju. Radi se o blendu je istarske bjelice, buže i leccina.

Večer je po mišljenju svih bila jako uspješna i interaktivna, svatko je rekao svoje mišljenje, diskutiralo se o problemima i kvaliteti proizvoda i promocije. Tako je Ana Ugarković pohvalila San Roccovu i Morganovu kuhinju, Željko Suhadolnik (Svijet u čaši), Denis Ivošević (direktor Turističke zajednice Istarske županije), Franko Lukež (enogastronom), Marino Vocci (dugogodišnji prijatelj Istre i promicatelj istarske enogastronomije) i mnogi drugi složili su se u jednome – treba promovirati prekograničnu enogastronomsku suradnju, raditi na zajedničkoj promociji i stvarati sve jači brend koji će gostima jednostavno biti neodoljiv jer u teritoriju leži tajna uspjeha! 

TripAdvisor
TripAdvisor
TripAdvisor
Pratite nas: