Ovdje u restoranu San Rocco uvijek se iznova trudimo svojim gostima pružiti uistinu posebna gurmanska iskustva, bilo kroz ukusna i kreativna jela s našeg opsežnog menija, bilo kroz razna jedinstvena događanja i partnerstva s renomiranim brendovima kada je u pitanju kulinarska virtuoznost.

Ovoga puta pomakli smo granice još dalje i opremili posebnu kuhinju u suradnji s Miele, jednim od najuglednijih brendova kuhinjskih uređaja, kako bismo prezentirali naš najnoviji projekt pod nazivom “Kuhajmo zajedno: Miele & San Rocco”. Tijekom ovog projekta ugostit ćemo neke od svjetski poznatih imena kulinarstva i istinskih umjetnika kada je u pitanju priprema neodoljivih specijaliteta, kao što je talentirani chef Clement Bidard iz dobro poznatog francuskog restorana Le Saint Lazare. 

Osim ekskluzivnih gastro iskustava, započeli smo i s tečajevima kuhanja tijekom kojih ćete moći otkriti brojne trikove i korisne savjete iskusnih chefova iz prve ruke, a osim toga uskoro počinjemo i s tematskim večerima namijenjenim istinskim gurmanima i svima onima koji žele doživjeti puno više od senzacionalnih okusa na nepcu. 

Pratite nas putem naše web stranice i društvenih mreža kako biste doznali više detalja i kako biste ne biste propustili iskusiti nešto potpuno drugačije, gastronomsku rapsodiju koju nećete moći pronaći nigdje drugdje.