Ekstra djevičansko maslinovo ulje San Rocco s punim pravom je uvršteno u Svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja Flos Olei 2019.

Maslinovo ulje s područja Istre oduvijek je nadjačavalo snažnu konkurenciju poput maslinarskih velesila Andaluzije i Toskane. 

Zahvaljujući jedinstvenim plodorodnim zemljama čarobne Brtonigle San Rocco maslinovo ulje nalazi se na samom vrhu maslinarske, a samim time i gastronomske ponude. Jedinstveni okus i aroma te sklad gorčine i pikantnosti savršeno upotpunjuje brojne kulinarske specijalitete. Primamljivi miris u kojem se osjete note divlje cikorije i artičoke pružit će vašim nepcima posebnu radost. 

San Rocco maslinovo ulje proizvodi se od nekoliko sorti maslina koje se uzgajaju na maslinicima koji okružuju San Rocco hotel i restoran: sorte istarske bjelice, frantoia te leccina već više od stotinu godina uspijevaju na ovom jedinstvenom području, na četiri zemlje Brtonigle.

Kvalitetno San Rocco maslinovo ulje s ponosom se predstavlja i poslužuje u restoranu kao nezaobilazni dodatak brojnim jelima. Posebne čari ovog mjesta odnose se na činjenicu da gosti u isto vrijeme mogu uživati u najukusnijim specijalitetima s maslinovim uljem, ali i u pogledu maslinika odakle kreće cijela priča.

Ponesite sa sobom dio magične zemlje Brtonigle i naručite San Rocco maslinovo ulje na recepciji hotela.