Ljeto predstavlja jedno od najdražih godišnjih doba – njegove jedinstvenosti i posebna atmosfera zasigurno su vrhunac svake godine budući da pružaju nevjerojatne doživljaje, bilo da govorimo o raznoraznim sportskim avanturama i istraživanjima, bilo da govorimo o opuštanju uz fantastične gastronomske delicije, ukusnu kapljicu vina i ugodnu atmosferu u krugu najdražih. Kombinacija svega navedenoga čeka Vas u Gourmet Restaurantu San Rocco.

Fantastičan program San Rocco ljetnih noći krije odlične glazbene događaje koji će Vas idealnim notama svakako nježno uvesti u noći pod zvijezdama. Istraživanje najukusnijih delicija i specijaliteta njihovih chefova kuhinje zasigurno će pružati svim Vašim osjetilima, a posebno nepcu, nevjerojatnu ekstazu i rapsodiju famoznih okusa koji se fantastično sljubljuju s domaćim istarskim vinima. Dakako, za istinsko opuštanje i uživanje u zvijezdama, na raspolaganju je i vanjski bazen istoimenog hotela koji, okružen prirodom ispod zvjezdanog neba, pruža sve romantične note koje možete zaželjeti za vrijeme vrućih ljetnih noći.

Prepustite se svim čarima Gourmet Restauranta San Rocco i iskusite istinsku ljepotu prekrasnih ljetnih noći putem fantastične gastronomije i vrhunskih istarskih vina dok nježne note, opuštanje i prekrasna priroda u potpunosti zaokružuju ovogodišnji ljetni doživljaj.