U rane jesenske dane, kada se opojni mirisi tartufa šire cijelim istarskim poluotokom, Heritage hotel San Rocco za Vas priprema savršenu destinaciju za opuštanje i otkrivanje svih čari Istre. Smješten u samom srcu slikovite Brtonigle, mjestu prepunom istarske magije, netaknute prirode i vrhunskih gastronomskih specijaliteta, San Rocco nudi kompletan doživljaj, od ekskluzivnog Heritage hotela s pet zvjezdica, bogate gastronomske ponude restorana, wellness opuštanja, ali i brojne zanimljive aktivnosti kojima možete otkriti sve istarske pejzaže.

Daleko od gužve i užurbane svakodnevnice, konačno se možete prepustiti uživanju u vrhunskom ambijentu. Osim kompletno opremljenih soba, od kojih neke također jacuzzi doživljaj hidromasažne kade, možete se opustiti i u našem wellnessu te raznovrsnim tretmanima ljepote kako biste napunili baterije i povratili svoje tijelo i um u ravnotežu. Nakon toga, možete se okrijepiti uz vrhunske gastronomske specijalitete, a posebna ponuda uključuje svježe sezonske tartufe. Tartuf, poznat i kao istarski dragulj, poznata gljiva intenzivnog okusa, upravo je sada, u ove rane jesenske dane, sezonski specijalitet broj jedan u Istri. 

Restoran gourmet San Rocco, jedan od rijetkih restorana s članstvom ekskluzivnog francuskog udruženja Jeunes Restaurateurs d’Europe, plod je iskustva i znanja vrhunskih chefova, koji pomno biraju meni temeljen na tradicionalnim svježim istarskim jelima, ujedno prateći najnovije trendove svjetske gastronomije. Prepustite se jedinstvenim mirisima i okusima Istre i uživajte u najboljim specijalitetima San Rocca.