Priuštite si jedinstveno i nezaboravno iskustvo za sva osjetila u samom središtu Istre. Riječ je o mjestu kao stvorenom za hedonističke užitke. Daleko od gradske vreve i moderne civilizacije Brtonigla se smjestila u nasadima vinograda i maslina okruženim puteljcima koji vode do živuće šume. Osim uživanja u prirodnim ljepotama odnosno slikovitim brežuljcima, špiljama i prirodnim parkovima gdje ćete primijetiti savršeno bogatstvo flore i faune, u Brtonigli možete kušati samo najbolje od domaće istarske kuhinje. Restoran San Rocco nadaleko je poznat po svojim ukusnim specijalitetima koji čine savršeni spoj tradicije i modernoga doba. Zasladite nepce najboljim jelima od jadranske ribe, gljiva ili tartufa te probajte vrhunske specijalitete od divljači koji će vam probuditi sve okusne pupoljke.

Restoran San Rocco, smješten u ovom šarmantnom i pitoresknom mjestu, okružuje prekrasni prirodni krajolik koji će vam priuštiti pravi raj za sva vaša osjetila. Nakon cjelodnevnog aktivnog odmora opustite se u velikom vanjskom bazenu ili si priuštite jedinstveno wellness iskustvo u sklopu ponude istoimenog hotela. 

San Rocco je savršena destinacija za bijeg od svakodnevnih briga i poslovnih obaveza. Napokon si priuštite odmor kakav zaslužujete. Luksuzno uređeni ambijent restorana i hotela koji ni malo ne odudara od tradicije u kombinaciji s njihovim prirodnim okruženjem čine ovo mjesto savršenom oazom opuštanja koju morate iskusiti.