Ljepoti proljeća uistinu je teško pobjeći. Ona se očituje u samoj prirodi, ali i onoj dozi sreće koja se javlja s posebnim i toplim zrakama sunca čime ovi dani predstavljaju najbolje vrijeme za bijeg od bilo kakve gužve, ali i pomalo monotone svakodnevice koju zasigurno osjećate na svojim prstima. Ako tražite bijeg, Istra je idealno mjesto za izgubiti se, a pronaći toliko traženi mir, opuštanje, uživanje u prirodi i najukusnijim gastronomskim specijalitetima!

Brtonigla, malo mjesto najiskrenijih tradicionalnih vrijednosti i ljepote, autentičan je bijeg od svakodnevice i idealan odmor u prirodi. Opustite se, istražite, iskusite i okusite – upravo te aktivnosti najbolje opisuju Brtoniglu koja će udovoljiti i najvećim kritičarima. Iskoristite ovo prekrasno vrijeme i istražite ljepote Istre biciklom ili uživajte u brojnim pješačkim stazama dok Vam prirodna ljepota uistinu oduzima dah. Susretljivi ljudi rado će Vas upoznati s tradicijama ovoga kraja, a potom se otisnite u istraživanje najukusnijih recepata i specijaliteta, kao i vinskih nijansa u Gourmet Restaurantu San Rocco.

Sve Vaše najdraže komponente i težnje spojene su u jedno – istraživanje, opuštanje i kušanje – isto Vas čeka u prekrasnoj Brtonigli koja će Vas osvojiti tradicijom i prirodnom ljepotom, a San Rocco će svojim gastronomskim specijalitetima i delicijama osvojiti sva Vaša osjetila.

Sada je uistinu idealno vrijeme za odmor iz snova – izbjegnite gužve i ostavite svoju svakodnevicu iza sebe – pružite odmor Vašem tijelu i umu i prepustite se zagrljajima Istre!