Prošle godine Hrvatska je pridružena popularnoj MasterCard platformi nazvanoj Priceless, projektu koji pruža korisnicima MasterCarda jedinstvena i nezaboravna iskustva, bilo to u gradovima u kojima žive ili onima koje posjećuju. Ova digitalna platforma uključuje više od 40 najatraktivnijih gradova diljem svijeta i uključuje razne uzbudljive sadržaje i pogodnosti, od gastro zadovoljstava i paketa hotelskih smještaja pa sve do pogodnosti kod najuglednijih svjetskih trgovina.

San Rocco gourmet restaurant označen je kao jedna od tih “neprocjenjivih” lokacija zbog uistinu posebnog i avanturističkog doživljaja uživanja u hrani koju nudimo svojim gostima. Ponosni smo što smo postali dio ove vrhunske međunarodne platforme i što smo iznova prepoznati kao jedna od top destinacija kada je u pitanju istarska i hrvatska gastronomska scena.

Uvrštavanju San Rocco gourmet restorana u ovo elitno društvo svakako su pomogle i brojne prethodne nagrade poput titule Najboljeg istarskog restorana prema službenom vodiču Istria Gourmet te nagrade za Najbolji restoran u Hrvatskoj u izboru Turističke zajednice Hrvatske. Osim toga, San Rocco je već duže vremena član prestižnog i udruženja  Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Ovdje u San Rocco gourmet restoranu dobit ćete puno više od tek ukusnih zalogaja. Otkrijte neodoljivi svijet tradicionalne istarske gastronomije kroz naš bogati i kreativni meni, sljubite vrhunske specijalitete s više od 250 visokokvalitetnih domaćih i stranih vinskih etiketa, opustite se u elegantno uređenom interijeru, uživajte u najboljoj restoranskoj usluzi i iskusite nešto potpuno drugačije.