Spoj lokacije i gastronomije – kombinacija je koja zaintrigira i maštu i nepce. Iako se ponekad čini teško pronaći tu savršenu simbiozu zbog koje uistinu zatitra svako osjetilo, u trenu kada je isto pronađeno, mir, spokoj i savršenstvo cijeloga prizora, osvoji svaki djelić tijela koje poželi skakati od te ekstaze. Scenarij zvuči apsolutno neodoljivo, zar ne? Srećom, to ne mora ostati samo dijelom mašte i toliko željenog scenarija jer takvo mjesto, koje je uistinu fantastična kombinacija lokacije i gastronomskog iskustva, postoji u zelenoj ljepoti prirode, isprepletane vinogradima i maslinicima. Mjesto se krije u Brtonigli. 

San Rocco, obiteljski hotel u Istri, prava je oaza i sinonim nadopunjavanja i isprepletanja u savršen kroj lokacije i gastronomskih užitaka. Idealna destinacija za vikend ili možda osvježenje i uzbuđenje kreirano isključivo za fantaziju prekrasnog ambijenta i umijeća kuhinje nakon teškog radnog dana, okružena je prekrasnim krajolikom koji jednostavno zove da ga istražite i izgubite se, no, iako tako izgubljeni, osjećat ćete se kao da ste ponovno pronašli sebe i ono jednostavno, pomalo izgubljeno, uživanje u trenutku. Naravno, osim bijega u ljepote panorame, bijeg će doživjeti i vaše nepce. U luksuzno uređenom restoranu, strpljivo čekaju sve delicije koje će oduševiti svakog bjegunca od gradske vreve. Jedinstveni gastronomski menu Istre, poput delicija jadranske ribe, tartufa, ali i divljači, pomno je kreiran od vrhunskih kuhara koji teže kvaliteti, ljepoti i oduševljenju gostiju, ali i onom nadopunjavanju ambijenta koji okružuje. 

Luksuzni obiteljski hotel San Rocco, zajedno sa svojom gastronomskom ponudom i oazom koja ga okružuje, uistinu čini neodoljivu kombinaciju pravoga raja koji samo čeka nove bjegunce iz grada kako bi im pružio ekstazu ljepote krajolika, vinove loze i maslina, uz isprepletanje vrhunskih delicija i upotpunjavanje pravog gourmet iskustva.