Istra kao destinacija idealna je za vikend-gastro užitke. Razumljivo je da su istarski restorani, od kojih većina ionako radi cijelu godinu ili veći dio godine, već ušli u punu natjecateljsku formu. Prema portalu plavakamenica.hr, na listi vodećih istarskih restorana za kasno proljeće našao se i San Rocco Resuaurant.

Prema pisanju Plave Kamenice, San Rocco ne dopušta u svojim redovima stagnaciju i klasiku, već stalno teži novim promjenama. “Uspješno dekonstruirana fritaja od šparoga koju smo kušali početkom proljeća, karakterističan je uspješni primjer takvih promjena”, piše Plava Kamenica.

“No, San Rocco, kao mjesto koje kombinira zaista vrhunske mikrolokalne sastojke, koje je uvijek smrtno ozbiljno oko tartufa, i koje pazi na svaki detalj kulinarskih tehnika, neizostavno je u svakom najužem izboru najboljih istarskih restorana. I tako iz godine u godinu.”

Hvala Plavoj Kamenici na ovako lijepim riječima i možemo zaključiti samo da smo ponosni da je i naš restoran uvršten među najbolje istarske restorane ovog proljeća, što je još jedan dokaz kvalitete i neprestanog rada.