Gourmet Restaurant San Rocco

Član udruge Jeunes Restaurateurs d’Europe, restoran gourmet San Rocco spada u sam vrh istarske i hrvatske gastronomije. U prostorijama bivšeg podruma gdje se donedavno u velikim hrastovim bačvama odmarao obiteljski ponos, istarska malvazija, danas se nalazi jedan od najpoznatijih restorana ove regije. Plod istraživanja koje se temelji na tradicijama, u restoranu se predstavljaju najbolja jela od jadranske ribe, tartufa, gljiva i divljači.

Radno vrijeme restorana:
Od ponedjeljka do četvrtka od 18:00 – 23:00
Od petka do nedjelje od 13:00 – 23:00

Sezonski degustacijski menu’

Naši sezonski degustacijski menu’ najbolji su način da u potpunosti doživite gastronomsku jedinstvenost Istre i da se opustite u nezaboravno iskustvo sljubljivanja vrhunske hrane sa najboljim vinima Istre i cijele regije.

Naši novi degustacijski menu-i – link

Naša vinska karta broji više od 250 različitih etiketa iz cijele regije i šire Restaurant San Rocco trenutno je proglašen najboljim Istarskim restoranom po službenom vodiću Istra Gourmet i najboljim Hrvatskim Restoranom po izboru Hrvatske Turističke Zajednice.

Nagrade i priznanja

Uvršten je u najvažne nacionalne i međunarodne enogastronomske vodiče kao što su:

Veronelli 

Le Guide de l’Espresso

 Magnar Ben

A tavola con il Nordest

Restaurant Croatica

Gault Millau

Wo ist Österreich

Primizia Food & Wine

U samom centru Brtonigle, kao nadopunu ekskluzivnoj enogastronomskoj ponudi restorana Hotela San Rocco, htjeli smo gostima ponuditi nešto novo, mjesto gdje kušati tradicionalna istarska jela, delicije iz krušne peći, meso boškarina na razne načine, izvrsne pizze i sve to sljubljeno sa najboljim lokalnim vinima. Teritorij Brtonigle kao “Grada vina” poznat je po dugogodišnjoj vinogradarskoj i maslinarskoj tradiciji, a tu se nalazi i najveća koncentracija proizvođača vina u Istri. Baš zbog tih karakteristika “Food and Wine – Primizia” privlačno je mjesto onima koji žele biti u izravnom dodiru sa samim centrom jednog malog tipičnog istarskog mjesta, njegovom poviješću i čari te onim najboljim šta okolna priroda i vrijedan rad seljaka nude, ali i ponijeti sa sobom tipičan poklon iz Istre. Primizia Food&Wine uvrštena je u prestižan vodič Gault Millau.

Kontakt

e-mail info@san-rocco.hr

Društvene mreže

 

Prilažući svoje podatke kroz ovaj formular, suglasan sam da ih se koristi na način naveden u Politici obrade osobnih podataka (GDPR) čiji je cijeli tekst dostupan OVDJE