Istarske ljepote poznate su u svakom kutku svijeta – kako odoljeti njenim čarima? Bogatstvo tradicije, povijesti i kulture, kao i prekrasne prirodne ljepote, zavode svakog gosta te pričaju nevjerojatne priče prenesene s generacije na generaciju. Upravo jednu takvu priču pripovijeda i Brtonigla – prekrasna tradicija maslinika i vinogradarstva njegovana je i poštivana godinama, te ne čudi kako su vinska cesta i cesta maslinovog ulja postali jedni od temelja istarske ljepote.

Plemenita vještina vinarstva predvođena je ponajprije prirodnim komponentama čime se jamči visoka kvaliteta uzgojenog grožđa – položaj, tlo, klima i reljef izvrsno pogoduju tradiciji starih, a Malvazija istarska, Borgonja, Hrvatica i brojne druge sorte, predstavljaju harmoniju izvrsnih čari vinskih kapljica. Osim vinske ceste, Brtonigla se ponosi i cestom maslinovog ulja. Upravo maslina je kroz milenije određivala Istru, a njena ljepota je neusporediva. Simbol Mediterana, zdravlja i gastronomskog užitka –  maslinovo ulje naziva se tekućim zlatom, a zbog nesvakidašnjeg gorkog okusa i izuzetnog mirisa predstavlja nevjerojatne ljepote kojima je teško odoljeti.

Brtonigla, osim vrhunskog vina i maslina, krije i prekrasne prirodne, povijesne i kulturne ljepote, kao i bogate okuse gastronomije koje možete upoznati u  Gourmet Restaurantu San Rocco. Njegovanje i poštivanje tradicije predstavlja temelje istinskih ljepota Istre. Upoznajte tradiciju Brtonigle i dopustite da Vas u potpunosti očara.