Kako biste u potpunosti iskoristili odmor koji zasigurno treba i Vašem tijelu i umu, prepustite se svim čarima istinske oaze opuštanja koja Vas čeka u Heritage Hotel San Rocco.

Fantastična kombinacija tradicije i otmjenosti, obogaćena poviješću i neodoljivim šarmom, predstavlja luksuznu oazu potpunog opuštanja tijela, uma i duha. S naglaskom na ugodnu atmosferu i kvalitetno življenje, hotel se ističe velikim vanjskim bazenom s prostranim parkom, dok unutarnji dio hotela krije nevjerojatan wellness centar koji predstavlja fantastičnu harmoniju boja i materijala čime se doprinosi dozi opuštanja. Natkriveni bazen, sauna i hidromasaža pružaju nevjerojatno opuštanje tijela, uma i duha, dok neprekidan pogled na krajolik dodatno doprinosi toliko traženom miru i odmoru. Dakako, u ponudi se nalaze i razni tretmani ljepote tijela koji se personaliziraju isključivo prema težnjama Vašega tijela kako biste postigli istinsko opuštanje.

Iskoristite svaki trenutak odmora na potpuno opuštanje i mir te pružite svojem tijelu sve blagodati wellnessa i raznoraznih tretmana Vašega tijela – Heritage Hotel San Rocco pruža kombinaciju nevjerojatnog luksuza s naglaskom na tradiciju njegovanja kako bi ispunio sve težnje Vašega tijela, duha i uma u traganju za istinskim odmorom.