San Rocco – Boutique Hotelu smješten je u samom srcu Istre, u predivnoj Brtonigli. Brtonigla je poznata po brojnim istarskim ljepotama, bogatoj tradiciji, kulturi i povijesti.

U svemu ovome posebno se ističu dvije gospodarstvene grane – maslinarstvo i vinogradarstvo. Zahvaljujući plodonosnim vinogradima i idealnom zemljopisnom položaju zajamčena je vrhunska proizvodnja visokokvalitetnog vina kao i razvoj bogatih maslinika.

Jeste li se zaželjeli vrhunskih tradicionalnih istarskih specijaliteta? Restoran San Rocco pravi je odabir!

Otkrijte tajnu istarskih bijelih tartufa pripremljenih na razne načine. Probajte ih u kombinaciji s povrćem ili pak s ribom. Ne propustite kušati carpaccio od tradicionalnog istarskog goveda, boškarina, koji će zasigurno očarati vaša nepca. Na kraju, uživajte u bogatstvu okusa domaćih sezonskih namirnica i vrhunski pripremljenih specijaliteta.

Prirodne ljepote ovoga kraja samo su razlog više zašto ga trebate posjetiti barem jednom u životu. Na vašem putovanju rezervirajte smještaj u San Rocco – Boutique Hotelu jer ondje vas, uz idiličnu atmosferu i okružje, čekaju istinske oaze opuštanja.

San Rocco svim gostima na raspolaganje stavlja spoj udobnosti i luksuza. Iskusite hedonizam u pravom smislu riječi. Prepustite se čarima wellness oaze koja će probuditi sva vaša osjetila.