Najromantičniji dan godine već je polako iza ugla. Kako biste na zaista poseban način svojoj najdražoj polovici pokazali svoju ljubav i nježnost, a u isto vrijeme darovali joj nešto što će pamtiti, svakako valja posvetiti dovoljno vremena u planiranju savršenog iznenađenja. Ako se i dalje pitate što pokloniti, kako iznenaditi i na drugačiji način reći one dvije male slatke riječi, Heritage Boutique Hotel San Rocco ima idealnu romantičnu ponudu kojoj nitko neće ostati ravnodušan – romantičan paket za dvoje. 

Njihov paket uključuje romantične trenutke s Vašom najdražom polovicom u prekrasnom okruženju, večerom u kutku samo za Vas dvoje uz plamene kamina i posebne gastronomske delicije. Heritage Boutique Hotel San Rocco nudi Vam dva noćenja uz romantičnu večer za dvije osobe u gourmet restaurantu Hotela San Rocco, a uz to, i 30 minuta masaže za dvije osobe, nakon čega slijedi uživanje u čokoladnim pralinama, voću, čaju i pjenušcu uz opuštanje na bazenu i u sauni. Prekrasni trenuci upotpunjeni nevjerojatnim okusima gastronomskih delicija i specijaliteta, trenutaka potpunog opuštanja i prepuštanja pokretima masaže, kao i trenuci čiste ljubavi pored Vaše najdraže polovice – sve to, ali i mnogo više, nudi Vam Heritage Boutique Hotel San Rocco u svojem paketu za dvoje povodom najromantičnijeg dana u godini. 

Prepustite se romantičnim notama i provedite vikend na zaista poseban način – trenutke koji slijede bit će zaista teško nadmašiti, a u potpunosti će osvojiti ne samo Vašu najdražu polovicu, već i Vas!