Vjenčanja

U priči svakoga od nas postoje posebni trenuci…prilike koje se događaju samo jednom u životu… vjenčanje, krštenje, nekakva godišnjica ili pak bilo koja druga prigoda, obiteljska ili poslovna, povezana s emocijama….

...nezaboravni trenutci...

Kako bi u tim trenucima doživljaj bio potpun, svaki detalj mora biti savršen. Mi iz San Rocca to dobro znamo te će šarm naših interijera i sugestivni kutci predivnog parka biti idealno mjesto gdje doživjeti trenutke koji će se zauvijek pamtiti.

Bit ćemo uz vas dok budete odlučivali i skupa s vama ćemo taj dan učiniti nezaboravnim….

Ostali eventi

Organizacija evenata

 

Uspjeh događaja ili poslovnog susreta ovisi od iskustva i vezanih emocija koje prethode i slijede isti: kako bi sjećanje na njega bilo neizbrisivog šarma, bitno je goste uključiti u nezaboravno iskustvo, čak i emocionalno.

San Rocco je idealno mjesto za poslovne sastanke i ekskluzivna događanja, a obogaćuju ga dodatne aktivnosti i iskustva koja može ponuditi: gourmet restoran San Rocco kojeg savršeno dopunjava PRIMIZIA FOOD & WINE u centru Brtonigle samo nekoliko minuta hoda od hotela San Rocco te mali vrlo intiman i šarmantan wellness centar s pogledom na maslinik.

 

Gostima je na raspolaganju prostorija s bežičnim pristupom Internetu, LCD projektorom, Apple TV-om, flipchart-om, koja može primiti do 15 osoba.

Brojne usluge u ponudi San Rocca pružaju širok spektar mogućnosti za one koji žele organizirati team- building aktivnosti.

Mogućnosti se ne ograničavaju samo na ponudu hotela pošto se nalazimo u području poznatom po proizvodnji vina. Nekoliko kilometara od San Rocca su najpoznatiji vinari Istre te postoji mogućnost organiziranih degustacija vina, vođenih tura i stručnih tečajeva posvećenih učenju umjetnosti vinarstva, na čelu s vinskim stručnjacima.

 

Za ljubitelje golfa u blizini San Rocca je golf Golf Adriatic otvoren 2009. godine te je i prvi profesionalni golf teren s 18 rupa u Istri. Prostire se na površini od 80 hektara, dug je 6,360 metara i ima naznaku PAR 72. Na cijelom terenu, sa svakog greena i svakog teea pruža se prekrasan pogled na Jadran. Rupe su uronjene u idiličan krajolik sa stijenama, prirodnim jezerima i zimzelenom vegetacijom tipičnom za mediteransku regiju.

Za sportske entuzijaste, Istra je prava riznica mogućnosti: uz slikovite biciklističke staze tu su i svi vodeni sportovi kao što su jedrenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi i veslanje.

 

Kontakt

e-mail info@san-rocco.hr

Društvene mreže

 

Prilažući svoje podatke kroz ovaj formular, suglasan sam da ih se koristi na način naveden u Politici obrade osobnih podataka (GDPR) čiji je cijeli tekst dostupan OVDJE