Oaza opuštanja

U duhu otmjenosti i tradicije, u jedinstvenom kutku bogatom poviješću i šarmom nalazi se oaza posvećena relaksu, okružena zelenilom parka.
Luksuzan, a istovremeno diskretan ambijent , stvoren da ugodi željama gostiju u sugestivnoj atmosferi i znaku kvalitetnog življenja.

Wellness San Rocco

U vanjskom dijelu se ističe veliki bazen sa prostranim parkom, idealno mjesto gdje provoditi vrijeme u najtoplijem razdoblju koje u ovim predjelima traje veći dio godine.
U unutarnjem dijelu se nalazi wellness centar, plod neumornog istraživanja boja i materijala koji sve to i uljepšavaju, sa natkrivenim bazenom, saunom, hidromasažom i predivnim pogledom na krajolik.

Personalizirani tretman

Uz ponudu raznih beauty tretmana tijela te mogućnosti weekend, tjednih i personaliziranih paketa, hotel nudi i dnevnu ponudu posvećenu gostima koji se nakon napornog i aktivnog dana žele opustiti u atmosferi wellnessa San Rocco.
Wellness je okružen zelenilom i parkom iz kojeg se može kroz netaknutu prirodu stići do pješačkih i biciklističkih staza tek nekoliko minuta udaljenih i od mora.

Kontakt

e-mail info@san-rocco.hr

Društvene mreže

 

Prilažući svoje podatke kroz ovaj formular, suglasan sam da ih se koristi na način naveden u Politici obrade osobnih podataka (GDPR) čiji je cijeli tekst dostupan OVDJE