Prilikom traženja najboljeg bijega od dosadnog grada i monotone svakodnevice, uvijek valja težiti onome što Vaše tijelo, um i duša istinski žele – hedonistički odmor i opuštanje, avanturizam, istraživanje i fotografiranje, kušanje novih gastronomskih specijaliteta i vinskih nijansa ili jednostavno prepuštanje trenutku i onome što baš taj tren želite. Koji god bili Vaši kriteriji, pročitajte tek nekoliko razloga zašto odabrati i odsjesti upravo u Heritage Boutique Hotel San Rocco.

Bez obzira na to koji su Vaši kriteriji, San Rocco nudi izvrstan spoj komfora i luksuza za istinski hedonizam i prepuštanje užitku i opuštanju te dosezanje onog dugo očekivanog i traženog mira i bijega – wellness koji Vas tamo čeka predstavlja nevjerojatan šarm oaze s naglaskom luksuza, a posvećen je opuštanju i ugađanju Vašem tijelu koje teži odmoru. Prekrasan kraj Brtonigla u kojemu je hotel smješten, ispunjava sve Vaše avanturističke težnje, dok Gourmet Restaurant San Rocco pruža ekstazu fantastičnih okusa i aroma uz bogate teksture i nevjerojatne nijanse tradicije s modernim ruhom i naglaskom na bojama i kreativnosti spajanja nadasve nespojivih namirnica u famoznu lepezu nevjerojatnih zalogaja.

Heritage Boutique Hotel San Rocco ispunjava sve Vaše najviše zahtjeve, a pruža Vam upravo ono čemu težite – istinski odmor za dušu i tijelo, bilo da Vas ispunjava avanturizam i istraživanje prirodnih ljepota i okolnog krajolika, bilo da težite hedonističkom odmoru i prepuštanju gastronomskom i vinskom svijetu kušanja novih nijansa. Ovoga ljeta odaberite Brtoniglu i San Rocco te doživite istinski ljetni doživljaj!