San Rocco Resort

Jedinstveni trenuci

Nastavite listanjem

arrow down
San Rocco Wellness

Welness & Spa

Dva bazena, unutarnji i vanjski, uronjeni u zelenilo i maslinike, bit će vaša mala oaza užitka i opuštanja, a ljeti i zimi idealno mjesto za regeneraciju uz masažu ili saunu.

U unutarnjem dijelu se nalazi wellness centar, plod neumornog istraživanja boja i materijala koji sve to i uljepšavaju, sa natkrivenim bazenom, saunom, hidromasažom i predivnim pogledom na krajolik.

Galerija
Primizia food and wine

PRIMIZIA FOOD & WINE (moderna istarska konoba)

Moderna istarska konoba oduševit će vas svojim skladom i raznolikošću svoje ponude. Ugodan i neformalan ambijent usklađen je s gastronomskom ponudom ovoga teritorija, koja je rezultat raznih utjecaja tijekom stoljeća, među kojima je svakako onaj Venecije.

Primizia food & wine pokazat će svoje mediteransko lice, a katkad i ono kontinentalno, prirodno se prilagođavajući godišnjim dobima te će ponudu zaokružiti vrhunskim maslinovim uljima vlastite proizvodnje i lokalnim vinima raznih sorti. Šparoge, crni i bijeli tartuf, boškarin, istarski pršut, vrhunske pizze iz krušne peći (koju je za nas izradila mala obiteljska firma iz Sjeverne Italije) samo su dio ponude ove moderne istarske konobe…

Galerija
San Rocco Wellness

Biciklističke ture

Istra je s više od 60 označenih staza kao stvorena za biciklizam. U Istri ćete pronaći 3000 kilometara biciklističkih staza za brdski i cestovni biciklizam ‒ prirodnih, koje prolaze kroz unutrašnjost bogatu brežuljcima i cestovnih, koje prate prekrasnu obalu. Bicikl je odličan izbor za istraživanje skrivenih dijelova netaknute prirode, šarmantnih mjestašca i srednjovjekovnih gradića prepunih ljepota i bogate povijesti. Vožnja biciklom sama je po sebi užitak. A kada tome dodate i mogućnost kušanja istarskih delicija, vina i maslinovih ulja, užitak postaje višestruki.

Galerija
Weddings and special occassions

Weddings and events

U priči svakoga od nas postoje posebni trenuci…prilike koje se događaju samo jednom u životu… vjenčanje, krštenje, nekakva godišnjica ili pak bilo koja druga prigoda, obiteljska ili poslovna, povezana s emocijama…. ako bi u tim trenucima doživljaj bio potpun, svaki detalj mora biti savršen. Mi iz San Rocca to dobro znamo te će šarm naših interijera i sugestivni kutci predivnog parka biti idealno mjesto gdje doživjeti trenutke koji će se zauvijek pamtiti.

Bit ćemo uz vas dok budete odlučivali i skupa s vama ćemo taj dan učiniti nezaboravnim…

Galerija
San Rocco Wellness

Lov na tartufe i kušanje maslinovog ulja

Odsjednite u Heritage Hotelu San Rocco, ostavite brige i stres iza sebe, ponovno otkrijte užitak življenja u trenutku zahvaljujući aktivnostima na otvorenom. Istražite kraj i skrivene ljepote Istre uz lov na tartufe, pronađite istarsko zlato i kušajte specijalitete od tartufa. Vođena degustacija maslinovog ulja je kulinarsko iskustvo kroz koje ćete naučiti kako pravilno kušati maslinovo ulje, koje arome i okuse tražiti, kako prepoznati vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje. Imat ćete priliku kušati ulja različitih sorti, među maslinama ili u našoj oleoteci.

Galerija