PLAĆANJE

Kako bi svojim kupcima mogli pružiti najbolju i najsigurniju uslugu, udružili smo se s CorvusPay sustavom - prilagodljivom, pouzdanom i vrlo pristupačnom Internet Payment Gateway uslugom za plaćanje karticama koja prihvaća plaćanje Visa, MasterCard te Maestro karticama. Sustav je provjeren kroz tisuće transakcija koje se obrađuju za stotine internetskih trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) najviši je standard sigurnosti informacija za organizacije koje prikupljaju, obrađuju ili prenose informacije o karticama i podacima vlasnika istih. CorvusPay je 2012. stekao PCI DSS certifikat i obnavlja ga svake godine. Koristeći se CorvusPay uslugu, Primizia d.o.o. u mogućnosti je zaštititi kupce od krađe osobnih te kartičnih podataka i omogućiti jednostavno korištenje našeg web shopa!

Prilikom plaćanja za naručene proizvode putem jedne od metoda plaćanja ponuđenih na internetskoj stranici San Rocco, sredstva potrebna za pokrivanje narudžbe rezervirana su na kartici kupca te naplaćena nakon uručenja narudžbe.

Trošak dostave prilikom potvrde narudžbe dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na San Rocco internetskoj stranici.

Ugovor sklopljen između Primizie d.o.o. i naših kupaca za kupoprodaju proizvoda i usluga smatra se jednokratnim ugovorom o kupoprodaji proizvoda ili usluga, koji je ispunjen isporukom proizvoda te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da isti ne bude raskinut.

Nadamo se da će vam naša usluga pružiti zadovoljstvo i radujemo se prilici dostaviti vrhunske namirnice na vaš prag!