San Rocco Resort

Sobe i suite apartmani / Istrian charme

Nastavite listanjem

arrow down

Budi naš gost

Hotel se sastoji od 11 soba i 2 suite apartmana. Svaka soba i suite apartmani uređeni su jedinstveno. Originalne stare grede, detalji u kamenu i kovanom željezu prizivaju ovdašnju tradiciju i usko su vezani za teritorij i za ovo imanje. Sobe su realizirane kombinacijom bezvremenskog šarma i suvremenog concept gostoprimstva. Smještajne jedinice razvijaju se u glavnoj zgradi i depandansi s posebnim ulazima, a dijele se u 5 kategorija: Classic, Comfort, Tradition, Vintage Suite i Cavallier Suite.

San Rocco Keys
Suite Cavalier Suite Cavalier

Suite Cavalier

Person icon

3 osobe

Suite Cavallier hotela San Rocco posebna je iz čitavog niza razloga: pedeset četvornih metara čiste elegancije skriveno je unutar debelih kamenih zidova nekadašnje štale i proteže se na dvije razine, noćni dio u staklu s pogledom na okolni krajolik i more, dvije kupaonice, dizajnerska kada u glavnoj kupaonici i tuš kabina u pomoćnoj kupaonici, dva televizora, podovi od hrastovine, mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja... i ostale pogodnosti koje jamče jedinstveni boravak.

Tradition suite

Person icon

2 osobe

Hotel ima dvije sobe TRADITION. Obje su smještene u glavnom zdanju s pogledom na park, zelenilo krajolika i modro more u daljini. Sobe imaju sve pogodnosti modernog hotela s četiri zvjezdice.

Tradition Suite Tradition Suite
Comfort Suite Comfort Suite

Comfort Room

Person icon

2 osobe

Hotel raspolaže s devet soba COMFORT. Neke imaju kadu, a druge tuš. Iz soba možete vidjeti selo, bazen i park, ovisno o tome gdje se nalaze. Sobe su opremljene svim pogodnostima za ugodan boravak.

Vintage suite

Person icon

2 osobe

Suite Vintage nalazi se na prvom katu glavnog zdanja, a karakterizira ju moderan stil s bezvremenskim šarmom koji podsjeća na istarski teritorij. Vidljive grede i kameni zidovi, opremljena je walk-in tušem, walk-in ormarom i svim komforom koji će vam jamčiti nezaboravan boravak.

Vintage Suite Tradition Suite
Suite Cavalier Suite Cavalier

Classic suite

Person icon

2 osobe

Hotel također ima dvije sobe CLASSIC. Classic sobe su nešto manje veličine, ali još uvijek udobne i kreativne. Opremljene su kadom i naravno sa svim potrebnim komforom za ugodan boravak.